Kantoorinrichting

Flexibele kantoorinrichting

Wat houdt een flexibele kantoorinrichting in? Hoe realiseer je die en wat zijn de voordelen? Wij geven antwoord op al jouw vragen over het flexibel inrichten van jouw kantoorruimte.

Flexibele kantoorinrichting

Ga zelf aan de slag voor een flexibele kantoorinrichting met de volgende tips

Een flexibele kantoorinrichting staat in het teken van productiviteit, openheid en vooral: de werknemer. Bij de inrichting van het kantoorpand moet je dan ook met verschillende dingen rekening houden.

03 vraag gratis vrijblijvend gepersonaliseerde inrichting aan

De vele voordelen van een flexibele kantoorinrichting

De sfeer op de werkvloer wordt steeds belangrijker net als de efficiëntie. Het is namelijk belangrijk dat er naast plekken om je in te spannen, ook ruimte is voor ontspanning. Bij een flexibele kantoorinrichting is dit mogelijk!

De voordelen op een rij:

  • Verhoogde productiviteit
  • Verbeterde teamspirit
  • Comfortabel gevoel

Gebruikers van de kantoorruimte krijgen de mogelijkheid en de vrijheid om naast alle drukke activiteiten zich ook even te ontspannen of zelfs terug te trekken. Hierdoor ga jij je meer thuis voelen op kantoor, net zoals wij! Een comfortabel gevoel en een sfeervolle kantoorruimte die in alle behoeften voorziet gaat gepaard met een verhoging van de productiviteit en teamspirit. 

Hoe richt je jouw kantoor flexibel in? 

Soms kan het zijn dat je last hebt van alle omgevingsgeluiden of dat je behoefte hebt aan privacy. Dan is het fijn dat de flexibele kantoorinrichting een ruimte heeft waar jij rustig aan een sta-tafel jouw zakelijke telefoontjes kunt plegen of dat er een werkplek aanwezig is die afgeschermd is. Maar ook voor besprekingen is het fijn om een aparte ruimte hebben.

De basis van een flexibel kantoor: een mix van inspanning en ontspanning.

Informele praatjes kunnen daarentegen plaatsvinden in de lounge of de gemeenschappelijke tafel in het sociale hart. Deze mix van inspanning en ontspanning is de basis van een flexibele kantoorinrichting. In dit blog hebben wij een aantal tips op een rij gezet zodat jij zelf aan de slag kunt met de inrichting van jouw kantoorpand: 9 niet te missen tips voor een flexibele kantoorinrichting

Laat jouw kantoorruimte inrichten voor flexibiliteit!

Je kunt jouw kantoor natuurlijk ook laten inrichten. Zo hebben wij Officeplanner ontwikkelt. Op basis van het C4 concept wordt jouw kantoorruimte zó ingericht dat het flexibiliteit biedt. Daarnaast kun je ook nog eens gemakkelijk inspelen op de toekomst, wanneer bijvoorbeeld het aantal werknemers groeit. In de stijlen van URBAN zit er vast iets bij wat perfect is voor jouw kantoorruimte!

Bekijk ons prefab inrichtingsconcept Officeplanner of neem contact met ons op. Dat kan via de mail naar info@skepp.nl of bel ons via 085 - 877 05 19. Wij willen je graag verder helpen met jouw eigen flexibele kantoorinrichting.

09 urban scandinavian of industrial kies

Bekijk hoe en waar we dit toepassen

Benieuwd hoe we onze creativiteit en expertise in de praktijk tot leven brengen? Ontdek onze toffe projecten. Ervaar hoe we kantoorruimtes omtoveren naar functionele en inspirerende omgevingen die de verhalen van de klanten vertellen. Onze projecten bieden je een exclusief kijkje in de keuken. Ga mee op ontdekkingsreis en laat je inspireren!

See what's next

Wil je meer lezen? Ontdek meer inspirerende inrichtingsideeën en oplossingen voor een dynamisch kantoor.

Video | Holland Startup raadt Officeplanner aan: ‘Fenomenaal, binnen 2 dagen was het hele kantoor ingericht'

Video | Holland Startup raadt Officeplanner aan: ‘Fenomenaal, binnen 2 dagen was het hele kantoor ingericht'

Benieuwd of Officeplanner ook de oplossing is voor uw kantoor? Robbert Jan Hanse, CEO & Founder van Holland Startup, vertelt over zijn ervaringen. Zijn bedrijf profiteert al van Officeplanner.

Lees meer
Waarom jij een telefooncel in jouw kantoorinrichting wilt!

Waarom jij een telefooncel in jouw kantoorinrichting wilt!

Een telefooncel op kantoor is onmisbaar. Lees de 3 voordelen van de Meetingbox XS als telefooncel in jouw kantoorruimte in dit blog!

Lees meer
Op een rijtje: de voordelen van tijdelijk kantoormeubilair

Op een rijtje: de voordelen van tijdelijk kantoormeubilair

Een langdurig huurcontract met vaste kantoorinrichting niet meer van deze tijd. Profiteer van de voordelen van tijdelijk kantoormeubilair. Meer hier over lees je in dit blog!

Lees meer

Ready to make the first move?

Klaar voor een dynamische kantoorinrichting? We got you! Maak jij de first move?

Geen verplichtingen
Persoonlijk ontwerpplan
Gratis & vrijblijvend advies